perjantai 26. elokuuta 2011

Ystävän kanssa mökillä


Olin pyytänyt kaksi ystävääni mökillemme viettämään rentoa iltaa kanssani. Mikäänhän ei ikinä mene suunnitelmien mukaan, joten toinen ei tullutkaan, mutta rentoutumaan pääsin silti!!
Perjantaina pitkäaikainen ystäväni, tyttäremme kummitäti, tuli junalla kylällemme. Pikana käytiin viemässä tavarat meille ja heitettiin tyttö ratsastamaan. Siellä kentänlaidalla jo suunniteltiin syömisiä ja juomisia ja puheltiin kuulumisia.
Tallilta meille, tavarat kasaan ja kauppaan.
Isäntä heitti meidät sitten mökille ja sovittiin, että tulee sitten lauantai-iltana meidät sieltä hakemaan.


Me laitettiin melkein heti sauna lämpenemään ja korkattiin ekat juomat. Siitä se ilta alkoi, kun päästiin saunaan oli jo melko pimeää. Kello oli tuolloin 21 aikaa. Emme kumpikaan menneet uimaan, minä oisin muuten, mutta en hirvinnyt siihen pimeyteen lähteä polskimaan.
Saunan jälkeen istuttiin terassilla ja juteltiin ja grillattiin makkaratkin illan aikana. Syötiin ihanan salaatin kera!!
Pöllö nähtiin lentelevän mökin ja rannan välissä ja pian kuuluikin myyrän inahdus --> taisi pöllö saada iltapalan :)
Nukkumaan päästiin klo 02 aikaan, nukuttiin mökissä. Hyvin nukutti, herättiin lauantaina 11:15 miettimään että josko se olisi aamukahvin aika! Molemmat nautittiin siitä, että oltiin saatu nukkua pitkään, kenenkään häiritsemättä!
Aamupalalla oli keitettyjä kananmunia, kahvia, paistettua pekonia, salaattia .. oikein täyttävä aamiainen!! Tämän jälkeen lähdettiin sienimetsään kävelemään, kanttarellit mielessä, ja löytyihän noita!! Kotona punnitsin ja tulos oli vajaa 1,6kg!!
Lauantaina oli muutenkin aurinkoinen keli. Aivan ihana. Oltiin ulkosalla liki koko päivä. Turistiin ja rentouduttiin. Tai istuttiin ihan hiljaa ja nautittiin luonnonrauhasta. Täydellistä!
Mies ja nuorimmainen tyttö tulikin meidät sitten 20 jälkeen hakemaan. Me vielä pikaisesti saunottiin, minä uinkin vielä, vesi oli +18,5c. Melko lämmintä vielä!!
Aivan ihana viikonloppu! Näitä tämmöisi lisää. Oikeassa seurassa hiljaisuuskin on ihanaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti