sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Lauteet

 Viikonloppu mökillä vietetty!
Olipahan ihanaa aikaa taas. Kyllä sai henkinen puoli ihanaa lepoa tuolla sivistyksen ulkopuolella. Ei minkäänlaiseia huolia tai harmia mistään. Miten ihana oli taas vaan vaikka tuijotella järven pintaa ja miettiä kuinka kaunista se on..
Mies urakoi koko viikonlopun saunalla. Äsken täällä kotona häntä halailin ja tuumailin että eipä tuota miestä oikein tuolla mökillä nähnyt ;) Mutta ihan hyvä syy hänellä oli. Isänsä tuli lauantaina avuksi ja nyt sieltä saunalta ei puutu enää kuin kiukaan "pakoputki" ja sitten päästään testaamaan ensilöylyjä uudessa saunassa.
Nuorimmaiselta löydettiin lauantai-iltana punkki päästä. Oli jo varmaan perjantaina tarrautunut kiinni, ei ollut enää ihan pieni punkki löydettäessä, mutta ei likelläkään niin isoa kuin mitä ne on täytenä. Puremapaikka näyttää siistiltä, mutta eipä tuota vielä tiedä tuleeko tarvetta antibiootille. Aika näyttää.
Minulle tietty iski jo harmitus, kun tytöllä oli aamulla lämpöä vähän, mutta se nyt taitaa johtua ihan tästä perheessämme riehuvasta nuhasta ja yskästä. Nuhanenäinen se tuo tyttökin on.
Saatiin minä ja lapsetkin jotain aikaiseksi, vaikka poika olikin aika kiitettävästi isänsä apuna. Me rakensimme vuorokauteen 1000 palan palapelin. Oli aika helppo palapeli, vaikka kuvaa katsoessa ajattelin että on jommonen sekametelisoppa. Mutta siellä se nyt on mökin pöydällä valmiina. Kaksi palaa onnistuttiin hävittämään, kun keskimmäiseltä lapselta kumoutui laatikko lattialle eilen illalla, mutta eiköhän ne palat sieltä löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti