perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hankintoja ja pohdintaa

Olen hommannut mökille uudet matot, ruokapöydän alle ja keittiön puolelle vihreät räsymatot Anttilasta ja nukkuma-aittaan sinisen räsymaton. Raaskin ostaa uudet, kun olivat niin hyvässä tarjouksessa.

Olen myös ostanut kolme kappaletta sängynaluspusseja, joihin tarkoitus sitten laittaa petivaatteita ja täkkejä + tyynyjä. En ollenkaan tiedä, riittävätkö nämä kolme, mutta ostetaan sitten tarvittaessa lisää.

Vihannessurvin... vai miksi sitä kutsutaan?? Sellasen ostin myös, kun sitä ei viime kesänä ollut. Syötiin sitten vain keitettyjä perunoita, vaikka lapsille uppoaisi perunamuussi paremmin. Vahakangaspöytäliinan hommasin ulkopöydälle, inhotti viime kesänä kun lapsilta putosivat veitset ja haarukat jatkuvasti puupöydän lautojen välistä, nyt on sekin asia estetty.

Paljon olen viime viikkoina pohtinut sitä, että miten outoa tulee olemaan kun ei ole enää koiraa mukana. Yksi on siis joukosta poissa. Mira-koira pääsi sateenkaarisillalle juoksentelemaan lokakuun lopulla. Miten outoa on se, että ei ole enää koiraa vahtimassa laiturilla kun olemme uimassa, ei vahtia mökin kuistilla öiseen aikaan. Jotenkin nyt alkanut enemmän ja enemmän kaipaamaan perheeseemme uutta koiraa.

Suurin haaveeni tällä hetkellä on päästä mökille kahden viikon päästä. En tiedä onko mahdollista, mutta jos sää pysyy nyt hyvänä ja ei pahemmin takapakkia tule, niin ehkäpä...  Eli 4.-6.5. jos saisi olla jo mökillä. En osaa sanoa onko mahdollisuutta päästä yöksi asti, mutta ainakin käymään päivittäin ja viettämään aikaa. Kevätsiivousta. Haravointia pihalla. Laiturin laittoa. Saunomista!! Ehkä mahdollisesti talviturkin heittoa???

Äitienpäiväkahveja en nyt sitten pääsekään mökille juomaan, minulle tuli iltavuoro sille päivälle, mutta jospa lauantaina pääsisin saunomaan.

Pojan kanssa katsottiin äsken katiskoja netistä. Tänä kesänä aiotaan panostaa kalastukseen enemmän kuin viime kesänä. Uusia verkkoja pitää hommata!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti