torstai 6. kesäkuuta 2013

Lomailua 29.5.-4.6.

Tulin ke 29.5. kuopuksen kanssa mökille lomailemaan. Mies toi meidät. Tytölle tuli kaveriksi hänen parhain ystävänsä. Oli oikein aurinkoinen ja kaunis päivä. Iltapäivällä mies kävi hakemassa vielä toisen tyttömme mökille. Illalla mies ja tytöt sitten lähtivät, minä jäin kuopuksen kanssa mökille.

Nukuttiin aitassa. Hyvin nukutti!!! Tällein me elimme lauantaihin asti. Minä ja tyttö oltiin yöt kaksin, mies tuli päivittäin käymään toisen tytön kanssa. Nämä järjestelyt siksi, että mies laitteli koululaiset kotona kouluun. 

Lauantaina kun koulut päättyivät ja alkoi lapsilla odotettu kesäloma saatiin koko perhe mökille.

Jatkettiin mökkeilyä sitten vielä tiistaille asti yhtä soittoa.

Oli kyllä kiva viikko!!! Ei voi tajuta sitä miten tyynejä kelejä oli, järvenpinta oli melkein koko ajan ihan peilityyni, aurinko paistoi. Itikoita ei mitenkään kauheasti vielä. Paarmoja kylläkin jo on tullut.

Maanantaina ajeltiin moottoriveneellä naapuripitäjän venerantaan ja kipastiin Tokmannilla ja K-kaupassa. 12km venematka taittui nopeasti. 

Tiistaina sitten piti tulla jo kotiin, kun minulla kutsui keskiviikona työt. Harmillista. Ei sieltä olisi malttanut tulla kotiin, ei sitten mitenkään.Sisiliskokin löytyi!


Auringonlaskua


Grilliin menossa


Kuvakollaasi eräästä kesäpäivästä


Aamu-Unot menossa


Tämmöinen muutaman sentin iljetys säikäytti, iyh!!


Tyyni on järvenpinta. Matkalla kauppaan.


Soutuharjoitukset


Koira ajoi kissan puuhun


Verkonlaskussa


Äiti ja tyttäret mato-ongella


Tytöt päättivät poistua veneestä....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti