maanantai 7. toukokuuta 2012

Siivousta, laiturointia ja haravointia

Mentiin lauantaina koko perhe mökille. Peräkärryllinen tavaraa vietiin, olihan tuota taas tavaraa kertynytkin vietäväksi.
Heti laitettiin tulet mökkiin, sisällä lämpötila +6c. Lämmityksen loppuessa lämpö oli jo +17c. Saihan tuota ihan koko iltapäivän heitellä puita uuniin, mutta mikäs kiire tässä. Padassa lämmitin siivousveden ja nyt otin vain pinnat ja lattian puhtaaksi. Sauna, pesuhuone, pukuhuone ja nukkuma-aitta jäivät vielä siivoamatta.
Mies uurasteli koko päivän ja illan laiturin kimpussa. Meistä jokainen taisi käydä vuorollaan  vähän auttelemassa. Ja kyllähän me se saatiin kasattua paikalleen, tosin esikoinen kertoi isänsä mananneen että talven aikana rakentaa kyllä uuden laiturin ;) Vesi on nyt korkealla, joten se vähän hankaloitti laiturin laittoa.
Saunottiin, mutta kukaan meistä ei oikein tohtinut mennä uimaan. Kyllähän nuorin kovasti koko päivän uhosi, että menee uimaan, mutta ei sitten kuitenkaan mennyt, esikoinen kävi takamusta myöten vedessä :) 
Jäätiin yöksi!!
Nukuttiin mökissä. Hyvin nukutti, todella hyvin!! Olin ihan varma, että aamulla on enää +5c mökissä, mutta yllätys olikin suuri kun lämpötila oli vielä +16c. Tietty hohkaahan ihmisistä lämpöä. Ei sitten eilen tarvinnut enää tupaa lämmitellä.
Mies lähti aamusella töihin, heräili jo 04 jälkeen. Minä pärjäilin lasten kanssa aamupäivän ja hyvinhän meillä meni. Aloiteltiin myös pihan haravointia niiltä  osin, missä nyt oli kuivaa. Aika märkä tuo etupiha vielä, mutta siitä se kuivaa.
Metsässä käytiin kävelemässä,  vähän vietii Remua kävelylle samalla. Pentu pomppikin kuin pupujussi siellä metsässä. Oikein reippaasti ja pelkäämättä meni metsässä. Oikein jo odotan että pentu kasvaa ja jaksaa pitempiä metsäreissuja.
Esikoinen käytti tietokoneesta vapaa-ajan todella hyödykkäästi, nukkui 14h ja heräili 13 aikaan eilen iltapäivällä ylös! Annoin toisen nukkua, kun kerrankin malttoi.
Eilen illalla klo 19 aikaan tultiin kotiin. Tuotiin vanhaa rautaromua sieltä pois, esim. vanha kiuas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti