keskiviikko 30. toukokuuta 2012

27.-28.5.12

Ihana vuorokausi. Miehen kanssa ihan kahden.

Oltiin mökillä noin klo 16 aikaan. Ja kotiuduttiin seuraavana iltana 19 maissa. Yli vuorokausi kahdestaan, no tietenkin meillä oli koira mukana :)

Käytiin laskemassa verkot, kolme kappaletta ja katiskan paikkaa hieman siirrettiin. Minä soudin venettä ja mies laski verkkoja. Olipa ihanaa soutaa pitkästä aikaa ja miehen ilme oli vähän yllättynyt, ihankuin ei olisi uskonut että osaan soutaa, enpä sitä puolta itestäni kauheasti oli esitellyt tämän liki 17v aikana jonka olemma yhdessä tallustaneet :) Hyvähän se oli soutaa, kun oli melkein tyyni ilma :)

Saunottiin ja käytiin järvessä kastautumassa, veden lämpötila +14c. Ihanan rauhallista oli kylpeä ihan kahdestaan.

Grillattiin ruokaa ja nautiskeltiin hyvästä ruoasta ja juomasta. Radion soidessa taustalla.

Illemmalla saatiin kuulla lapsista, että 2/3 on yli 38c kuumeessa, mutta ei annettu tämän tiedon häiritä iltaamme, tiesimme että lapset ovat hyvässä hoidossa mummolassa.

Yö nukuttiin mökissä. Hyvin nukutti, aamulla 8:30 aikaan herätteli ylös. Siitä sitten aamukahvin keittoon ja aamiainen oli melkein kuin hotelliaamiainen: oli pekonia, munaa, kahvia ... ehkä muutama pikkutekijä puuttui, kuten tuoreet hedelmät ja tuoremehu :)

Mies yritti laittaa televisiota näkymään. Ei antennissa riitä tehot tai joku muu mättää, mutta näyttää 'ei signaalia' koko ajan, mikä on uskomatonta, koska masto on 3-4km päässä saaresta. Selvittelemme asiaa vielä...

Laitettin laiturin alle uudestaan ponttoonipöntöt, kun osasta oli kannet irti ja kiinnikkeet ruostuneet, joten uusia kiinnikkeitä paikoillee. Toivotaan nyt, että ponttoonipöntöt kestävät paikallaan. Minä siivoilin aittaa ja sain sen nyt nukkumista vaille valmiiksi. Tyttöjen sänkyihin pitää vielä viedä täkit. Ihanaa lauantaina kömpiä aittaan nukkumaan :)

Verkoista ei tullut mitään. Eipä yllättänyt ;) Olin taas soutumiehenä ja kamala tuuli oli. Mutta hienosti saatiin verkot ylös --> eli kastumatta ;)

Saunottiin ja saunoessa nousi ihan uskomaton myrsky. Vene hakkautui laituria vasten sellasella voimalla että irtosi perästä irti laiturista, onneksi ei kokonaan irronnut ja lähtenyt ajelehtimaan.

Uimaan ei nyt menty, kun veden lämpötila tuulen ansiosta oli laskenut +11 asteeseen... hrrrrr.

Saunan jälkeen pakattiin tavarat ja palattiin kotiin. Hieman minua pelotti kova tuuli, mutta mies ohjasi veneen varmasti ja tasaisesti mantereeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti