maanantai 11. kesäkuuta 2012

7.-10.6.12


Oltiin mökillä 7.-10.6.
Lapsetkin jaksoivat hyvin olla kiukkuumatta, keksivät jatkuvasti jotain tekemistä. Otettiin mahdollisimmat rennosti. Illalla valvottiin myöhään ja aamusella nukuttiin joka aamu likelle 10. 
Itikat hieman olivat riesana. Ensimmäisenä yönä tökkivät meidän tytöt ihan paukamille, isommalle tytölle onneksi sain annettua Histeciä kutinaan, pienimmälle en voinut kun on alle 6v. Onneksi eivät paukamat tuntuneet nuorinta kauheasti vaivaavan.
Kauniita ilmoja oli. Järvi oli välillä päivänkin ihan tyyni. Ja silloin pilvet heijastuivat järven pintaan, kuten alla olevasta kuvasta voi katsella.
Katiskaa käytiin useasti katsomassa ja tytöt saivat samalla harjoitella soutamista. Ihan hyvin sujui ajatellen, että eivät aiemmin ole soutaneet, nuorimmalla meni harvinaisen suoraan, on horoskoopiltaan vaaka, joten tässä varmaa näkyy sitten se tasapaino ;)
Laituri on ollut hieman ongelmallinen tänä keväänä.
Ponttoonipöntöt eivät tahdo pysyä laiturin alla. 
Jospa ne nyt alkaisivat kestämään!!

10.6.12 tuli vuosi täyteen siitä kun mökin ostimme.
Juhlistimme 9.6. tätä juhlaa lettujen kera! Kyllä maistuivat hyvältä!

Katiska ei ole toistaiseksi vielä antanut kaloja, ja jos oltaisiin survivor-leirillä niin nälkäkuolema olisi jo meidät korjannut, mutta verkoista sentäs nyt pari kuhaa ollaan saatu. Kuulema yksi otettavan kokoinen taimenkin oli verkoissa, mutta se oli päässyt karkuun ennenkuin mies sai verkot veneeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti