perjantai 29. heinäkuuta 2011

Puita pinoon ja perämoottorivikaa

 Oltiin taas 25.7.-27.7. mökillä.
Maanantaina iltapäivästä mies meni tyttöjen kanssa mökille, itse kävin vielä ratsastamassa ja sitten pääsinkin suoraan kuumaan saunaan ja uimaan!! Teki terää, sekä ratsastus että uiminen heti sen päälle :)
Maanantai-illasta ei nyt sitten paljon muuta keretty tekemäänkään, syötiin ja käytiin nukkumaan.
Tiistaina miehelläkin oli vielä vapaapäivä. Aamupäivällä kannettiin puut pinoon, hikistä hommaa!!! Sammakoita löytyi puupinojen alta, isompia ja ihan tosi pieniä. Kantelin niitä sitten rantaveteen turvaan ja tytöt intona niitä siellä katselivat.
Vanhemmalla tytöllä oli tiistaina ratsastus ja miehellä parturi. Poikakin lähti heidän mukaan, kun iski kauhea tarve päästä kotiin hetkeksi. Teknologia.... Minä jäin kuopuksen kanssa mökille ja käytiin testaamassa meidän uusi soutuvene, hyvin sillä souti. Käytiin vähän pintaonkia uittamassa, minä sain yhden salakan. Sitten alkoi satamaan ja se ajoi meidät takaisin rantaan.
Illalla ei saunottu, käytiin ajoissa nukkumaan. Miehellä keskiviikkona aamuvuoroon lähtö. Heräsimme keskiviikkona jotain 9 jälkeen (minä ja lapset siis) ja touhusimme omiamme kunnes mies tuli töistä takaisin.
Käytiin heittämässä poika veneellä läheiseen uimarantaan, matkaa meni noin 15min/suunta. Perämoottori temppuili, ei anna kiihdyttää täyteen vauhtiin, vetää jostain syystä bensaletkun lyttyyn ja bensantulo loppuu. Mies asiaa nyt tutkinut ja jonkun ratkaisun kait löytänyt. Oli mukava ajella aurinkoisella säällä pitkin järveä. Kauniita maisemia!
Saunottiin, uitiin, pakattiin kamat, siistittiin jäljet ja lähdettiin kotiin.
Sunnuntaina tai maanantaina taas mökille. Viimeistä lomaviikkoa sinne viettämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti